Handleidingen, tips, advies,
documentatie en beveiliging

Hackers & diefstal

Hierbij een aantal belangrijke tips om te voorkomen dat hackers uw gegevens en geld stelen.

Lees verder

Wachtwoorden

Wij geven een aantal belangrijke tips over het veilig gebruiken van wachtwoorden. Voorkom diefstal van geld en gegevens.

Lees verder

InterSites server mail

Volg de stappen in dit bericht als u gebruik maakt van de InterSites server voor uw email. (Dit bericht gaat niet over Office 365)

Lees verder

Kleuren & kleurcodes

Het is gemakkelijk om een digitale kleur (code) op te zoeken of uit te kiezen d.m.v. een colorpicker. Lees hier hoe dit werkt.

Lees verder

Google Fonts

Google Fonts worden gebruikt voor het lettertype van uw website. Lees hier de stappen voor het opzoeken en uitkiezen van een Google Font.

Lees verder

Google Analytics

Hoe kunt u een Google Analytics account aanmaken en de code opzoeken? Lees hier de stappen voor het maken van een Analytics account en code.

Lees verder

Twitter widget

Hoe kunt u een twitter widget aanmaken en de code vinden. Lees hier de stappen voor het maken van een Twitter widget en code.

Lees verder

Browser cache

Soms is het nodig om uw browser cache op te schonen i.v.m. veiligheid of een website update. In dit bericht leggen wij uit hoe dit werkt.

Lees verder

Foto rechten

Pas op met het gebruiken van foto’s die u vind op internet. Voorkom hoge boetes! Gebruik alleen foto’s waarvan u het recht hebt deze te gebruiken.

Lees verder

Oplichting mail!

Let op! Er gaan valse e-mail berichten rond. Wij laten hier een aantal voorbeelden zien van deze oplichting berichten.

Lees verder