Diensten

Maatwerk website

Prijs: v.a. € 4000,-

Voor de ingewikkelde en uitgebreide wensen maken wij websites geheel op maat. Zowel de techniek als het ontwerp heeft de volledige vrijheid. Na een inventarisatie van uw wensen stellen wij de offerte op.

Grid webshop

Prijs: v.a. € 2250,-

Met de Grid webshop kunnen bezoekers online producten bestellen en digitaal afrekenen. De Grid webshop wordt in het Grid opgebouwd met de module Woocommerce. Het beheersysteem is gebruiksvriendelijk.

Grid website

Prijs: v.a. € 1750,-

De Grid website biedt veel mogelijkheden en is uit te breiden met de meest uiteenlopende modules. Na een inventarisatie van uw wensen maken wij het design, techniek en de indeling op maat binnen het grid.

Mini-Shop

Prijs: v.a. € 895,-

De Mini-Shop is een kleine "What You See Is What You Get" webshop. Met de Mini-Shop kunt u producten online verkopen en digitaal afrekenen. De Mini-Shop heeft een moderne Full-Width indeling en is gemakkelijk te beheren.

WYSIWYG website

Prijs: € 595,-

WYSIWYG staat voor “What You See Is What You Get”. Deze website heeft een moderne Full-Width indeling en is voorzien van de nieuwste technieken en modules. Met de visuele builder kunt u de website aan de voorkant beheren.

Hosting

Prijs: Modulair

Klanten waarvoor wij de website hebben gemaakt, of onderhouden, bieden wij unieke hosting. Wij bieden zeer hoge kwaliteit en ontzorgen onze klanten van ingewikkelde instellingen en handelingen. Wij hanteren geen limieten.