Verhoog uw vindbaarheid
voor een beter resultaat

GOOGLE OPTIMALISATIE

Google lijkt veel op een navigatiesysteem: u voert de zoekopdracht in en Google vindt de meest relevante websites voor u, maar er zit een addertje onder het gras. Het is namelijk Google die bepaalt welke bestemmingen, websites, gevonden worden.

De expertise van InterSites is op dit punt essentieel, namelijk ervoor zorgen dat de bestuurders van de digitale snelweg uw bestemming als eerste bereiken. Dit resulteert in meer offerte aanvragen en leads via uw website.

ZOEKWOORDEN ANALYSE

Google toont de meest relevante zoekresultaten aan haar bezoekers. Aan de zoekresultaten zie je dus welke invulling internetters en dus Google geven aan een zoekwoord. Door te onderzoeken welke woorden er in Google gebruikt worden en hoe vaak, krijgt u inzicht in het woordgebruik van uw doelgroep. Met dit inzicht kunt u vervolgens uw website inrichten met de woorden die het meest effect gaan hebben in Google.

SEO WEBSITE

Met de SEO website kunt u een dienst of product extra onder de aandacht brengen en optimaliseren voor Google. Een unieke kans om extra traffic te genereren. Deze website kunt u ook gebruiken voor unieke marketing uitingen. Met de Google optimalisatie tools kunt u de website volledig optimaliseren. Deze website draait naast uw huidige website(s). U hoeft dus niet uw huidige website(s) aan te passen of uw websitebouwer te verlaten.

LANDINGPAGE

InterSites maakt landingpages op maat zodat uw product en of dienst beter gevonden wordt in Google. Een landingpage genereerd punten in Google. Een landingpage wordt specifiek opgesteld voor een zoekwoord met de juiste content en wordt uniek opgemaakt met Call to action buttons.

SEO META & TITEL

SEO meta’s en SEO titels zijn onmisbaar voor een goede indexeerbare website. Meta’s en titels spelen een grote rol in de aantrekkelijkheid van het bezoeken van uw website via de Google zoekmachine en geeft Google de benodigde informatie over de specifieke pagina.

VOORDELEN

Een aantal voordelen van onze zoekmachine-optimalisatie adviezen zijn:

v Een hogere Return On Investment (ROI) dan iedere andere vorm van marketing.
v Voor lange termijn een goede positie in Google.
v Gericht verkeer naar uw website.
v Naamsbekendheid wordt vergroot.
v Het is praktisch uitvoerbaar met meetbare resultaten.
v De kosten zijn vooraf inzichtelijk.