ONLINE JE EIGEN WEBSHOP BEGINNEN

Al vanaf € 295,- 

Webshop beginnen

Online verkopen is populairder dan ooit, zeker in deze bijzondere Corona tijden waarin we leven. De maatregelen die vanwege Covid19 worden genomen treffen jou als ondernemer.

Een goede oplossing is om een webshop / webwinkel te beginnen en de verkoop online te gaan doen. Wij bieden betaalbare oplossingen om een webshop te kunnen beginnen. Vooraf kunnen wij een demo laten zien van wat je krijgt. Duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf, wel zo prettig.

Heb je geen tijd te verliezen? Neem dan direct contact met ons op en wij zorgen samen met jou dat je webshop zo snel mogelijk online staat.

Kosten webwinkel maken

In deze bijzondere tijden van corona zit je niet op hoge investeringen te wachten. Wij als ervaren webshop bouwer maken voor eenmalige kosten van € 495,- en maandelijkse kosten van € 54,50 een kwalitatief goede webwinkel voor jou! De maandeljkse kosten zijn inclusief webhosting en technisch onderhoud. Je bent dus volledig ontzorgd en kunt met de webwinkel je volledig focussen op de online verkopen.

Online webwinkel beginnen

Wij zorgen ervoor dat er een kwalitatief goede webshop voor je klaar staat, helemaal in je eigen huisstijl en de benodigde betaalopties zoals iDEAL, PayPal en creditcard. Je hoeft alleen nog maar de webshop op te vullen met je producten en de webwinkel kan online en jij kunt het onder de aandacht brengen van je klanten.

Het beheersysteem dat bij de webshop zit geeft je de mogelijkheid om op elk moment zelf aanpassingen te doen aan je webshop.

Hoe webwinkel promoten?

Je kunt eenvoudig via social media je webwinkel promoten bij je volgers. Via nieuwsbrieven kun je bestaande klanten op de hoogte stellen dat er via de webwinkel bestelt kan worden.
De webshop biedt ook kansen om online nieuwe klanten binnen je webwinkel te krijgen.
Maar hoe krijg ik meer bezoekers op mijn webshop hoor ik je nu zeggen. Wij bieden daarvoor ook diverse opties op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Wil je daar meer over weten, vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Neem contact op om een webshop te beginnen

Wil je graag met een webshop beginnen of heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op en wij vertellen geheel vrijblijvend hoe wij je daarbij kunnen helpen. Ook als je nog vragen hebt over het beginnen van een webshop staan wij je graag te woord.

We zijn telefonisch bereikbaar op 038 460 3139, per mail op info@intersites.nl of stuur een Whatsapp berichtje.
We kunnen ook een online meeting inplannen via de vele online mogelijkheden die er zijn.