Reviews

Wat tevreden klanten zeggen

Wij kunnen natuurlijk veel over onszelf vertellen, maar veel interessanter is wat onze klanten over ons zeggen. Hieronder vindt je een aantal uitgelichte reviews.

DIFF Dancecentre

DIFF Dance Centre

Al jaren een zeer tevreden klant van InterSites. Rolf en Nathan zijn goed bereikbaar, eerlijk en handelen snel en volledig. Communicatie over de nodige (technische) ontwikkelingen, offertes, etc, is helder en uitgebreid. Afspraken worden altijd nagekomen.

Nathan is een bevlogen webdesigner, zijn ideeën en zijn vingers op het toetsenbord en de muis zijn soms niet helemáál bij te houden, maar binnen enkele minuten kan hij letterlijk laten zien wat hij bedoelt, dat is heel fijn.

Connect logopedie

Connect logopedie maakt al jaren tevreden gebruik van de dienstverlening van Intersites. Niet alleen het onderscheidende ontwerp en realisatie zijn ons goed bevallen, maar ook de goede aftersales. Wanneer wij nieuwe wensen hebben worden we snel en goed geholpen. Daarnaast zijn onze SEO posities aanzienlijk verbeterd sinds de samenwerking met InterSites. Van harte aanbevolen!

logo-connectlogopedie.nl
logo-parkpaviljoenzwolle.nl-donker

Parkpaviljoen Zwolle

De samenwerking met Intersites ervaren wij als heel persoonlijk, alsof zij ook deel uitmaken van ons team. Niets is te veel en we worden altijd snel geholpen. Ze denken met ons mee, maar laten ook zeker ruimte voor onze eigen ideeën. Wij zijn zeer blij met intersites.

"Hiawatha Actief"

Intersites heeft voor ons een nieuwe website gebouwd. De website ons belangrijkste verkoopkanaal, dus het was best een grote stap om te gaan samenwerken met een onbekende partij. Wij hebben er geen moment spijt van gehad. Het overleg over het opzetten van de site en de communicatie rondom het zelf aanmaken van de content verliep vlot. Verder kregen we goed advies over de zoekmachine optimalisatie en als er een storing is wordt deze snel verholpen. Ook updates worden netje doorgevoerd en voor vragen en kleine aanpassingen worden niet meteen kosten berekend.

"Label31"

De samenwerking met InterSites tijdens het ontwerpen/ neer zetten van de website van Label31 was persoonlijk, betrokken, bevatten authenticiteit en humor. Deze kerneigenschappen van het team van InterSites zorgen voor een eindresultaat waar je trots op kunt zijn! Er word mee gedacht in de visie van je bedrijf en ze geven advies waar het nodig is.

"Noola"

InterSites verstaat de kunst goed te luisteren en onze wensen te vertalen naar een passend maatwerkaanbod waarbij met ons wordt meegedacht. Vervolgens realiseert hij wat we hebben afgesproken binnen de vooraf gestelde termijn en binnen het budget. Na oplevering neemt hij uitvoerig de tijd om feedback te vragen, of alles naar wens is of dat we nog aanvullende wensen hebben. Dat alles maakt het prettig zakendoen, zo hebben wij het graag!

"Reestlandhoeve"

Dit is onze tweede website/webshop die wij hebben laten maken door InterSites. Bij iedere brainstorm sessie worden wij weer verrast met de vele ideeën van InterSites. Het contact is altijd duidelijk en ze zoeken alles voor je uit. Wij zijn wederom weer enorm tevreden!

"Studio Angelique Fokker"

Intersites werkt snel, overzichtelijk en flexibel. Rolf Rook staat snel klaar met advies en is altijd bereid om meerdere opties te tonen en met je mee te denken. Voor een ontwerper is het fijn als iemand jouw ideeën voor een website snel begrijpt, offertes met je kan maken en het concept tot de gewenste uitvoering kan brengen. Zowel Rolf als Nathan hebben dit al diverse keren bewezen. Ik heb in hen een fijne en betrouwbare partner gevonden, die ik met een gerust hart kan aanbevelen aan mijn klanten.

"Aldura"

Intersites verzorgt al weer enkele jaren  het beheer en ontwerp van onze website. Rolf en Nathan zijn een bevlogen duo.
Ze staan 'dag en nacht' voor ons klaar en dat zorgt voor een prettige werkrelatie. Met hun inspiratie en meedenkend vermogen hebben we mooie stappen gezet, en gaan we in de toekomst ook weer mooie stappen zetten.

"Slukom"

Ik ervaar de samenwerking als plezierig. We worden goed geholpen en op tijd voorzien van de juiste informatie. Daarnaast hebben we contact met 1 aanspreekpunt (Rolf Rook) wat als enorm fijn wordt ervaren. Al met al een goede samenwerking die vlekkeloos verloopt.

"Fabrieksuitje"

Als het gaat over net iets meer doen dan de klant verwacht dan kan ik iedereen Intersites aanbevelen, natuurlijk gaat het dan meer over Rolf en Nathan die alles in het werk stellen om niet alleen een mooie website te bouwen en die in de lucht te houden maar ook als mens eerlijk, betrouwbaar en de moeite waard zijn.

"Vogelpension"

Intersites heeft voor vogelpension een fantastische website ontwikkeld. Uitstraling heel zakelijk/functioneel en tot in finesse gebouwd. Eenvoudig door ons te onderhouden en uit te breiden. Samenwerking verloopt vlot!

"Robijnhuijs"

Toen ik InterSites de eerste plannen ontvouwde om een inloophuis voor mensen met kanker op te zetten, vroeg ik hem om steun, hulp en support bij het opzetten van een website.

InterSites vroeg heel even bedenktijd ... Vervolgens berichtte InterSites mij al heel snel dat zij enthousiast en actief betrokken is!

Vanaf het eerste begin tot nu toe (mag nog best véél langer) staat het team van InterSites paraat en helpt en ondersteunt InterSites bij alle vragen. InterSites is een van de Rotsen in de Branding van Robijn huijs!

Dank je wel, InterSites!