Wat zeggen onze klanten

Heb je vragen, bel of mail gerust.
038-4603139 | info@intersites.nl

Klant reviews

Wij kunnen veel over onszelf vertellen maar het heeft meer waarde wat onze klanten zeggen. Lees en bekijk hieronder een aantal klant reviews. Klik op de video-icon om de video review te bekijken of klik op de pen-icon om de tekstuele review te lezen.

Diff dance centre

DIFF Dance Centre
Al jaren een zeer tevreden klant van InterSites. Rolf en Nathan zijn goed bereikbaar, eerlijk en handelen snel en volledig. Communicatie over de nodige (technische) ontwikkelingen, offertes, etc, is helder en uitgebreid. Afspraken worden altijd nagekomen.
Nathan is een bevlogen webdesigner, zijn ideeën en zijn vingers op het toetsenbord en de muis zijn soms niet helemáál bij te houden, maar binnen enkele minuten kan hij letterlijk laten zien wat hij bedoelt, dat is heel fijn.

Connect logopedie

Connect logopedie
Connect logopedie maakt al jaren tevreden gebruik van de dienstverlening van InterSites. Niet alleen het onderscheidende ontwerp en realisatie zijn ons goed bevallen, maar ook de goede aftersales. Wanneer wij nieuwe wensen hebben worden we snel en goed geholpen. Daarnaast zijn onze SEO posities aanzienlijk verbeterd sinds de samenwerking met InterSites. Van harte aanbevolen!

Parkpaviljoen Zwolle

Parkpaviljoen Zwolle
De samenwerking met Intersites ervaren wij als heel persoonlijk, alsof zij ook deel uitmaken van ons team. Niets is te veel en we worden altijd snel geholpen. Ze denken met ons mee, maar laten ook zeker ruimte voor onze eigen ideeën. Wij zijn zeer blij met Intersites.

Hiawatha Actief

Hiawatha Actief
Intersites heeft voor ons een nieuwe website gebouwd. De website is ons belangrijkste verkoopkanaal, dus het was best een grote stap om te gaan samenwerken met een onbekende partij. Wij hebben er geen moment spijt van gehad. Het overleg over het opzetten van de site en de communicatie rondom het zelf aanmaken van de content verliep vlot. Verder kregen we goed advies over de zoekmachine optimalisatie en als er een storing is wordt deze snel verholpen. Ook updates worden netjes doorgevoerd en voor vragen en kleine aanpassingen worden niet meteen kosten berekend.

Peper Vastgoed

Lotte Bloem Kindercoach

Hart voor Zwolle

Label31

Label31
De samenwerking met InterSites tijdens het ontwerpen/neerzetten van de website van Label31 was persoonlijk, betrokken, bevatten authenticiteit en humor. Deze kerneigenschappen van het team van InterSites zorgen voor een eindresultaat waar je trots op kunt zijn! Er wordt mee gedacht in de visie van je bedrijf en ze geven advies waar het nodig is.

Noola

Noola
InterSites verstaat de kunst goed te luisteren en onze wensen te vertalen naar een passend maatwerkaanbod waarbij met ons wordt meegedacht. Vervolgens realiseert hij wat we hebben afgesproken binnen de vooraf gestelde termijn en binnen het budget. Na oplevering neemt hij uitvoerig de tijd om feedback te vragen, of alles naar wens is of dat we nog aanvullende wensen hebben. Dat alles maakt het prettig zakendoen, zo hebben wij het graag!

Reestlandhoeve

Reestlandhoeve
Dit is onze tweede website/webshop die wij hebben laten maken door InterSites. Bij iedere brainstorm sessie worden wij weer verrast met de vele ideeën van InterSites. Het contact is altijd duidelijk en ze zoeken alles voor je uit. Wij zijn wederom weer enorm tevreden!

Studio Angelique Fokker

Studio Angelique Fokker
Intersites werkt snel, overzichtelijk en flexibel. Rolf Rook staat snel klaar met advies en is altijd bereid om meerdere opties te tonen en met je mee te denken. Voor een ontwerper is het fijn als iemand jouw ideeën voor een website snel begrijpt, offertes met je kan maken en het concept tot de gewenste uitvoering kan brengen. Zowel Rolf als Nathan hebben dit al diverse keren bewezen. Ik heb in hen een fijne en betrouwbare partner gevonden, die ik met een gerust hart kan aanbevelen aan mijn klanten.

Voice-Over

Voice-Over
Intersites blijkt exact het bedrijf waar ik naar op zoek was! Als er iets is of ik heb een vraag, dan komt daar direct een snelle actie op. Ze zijn zeer klantvriendelijk en professioneel, plus ze bieden een uitstekende hosting en mooi webdesign, een aanrader dus.

Fabrieksuitje

Fabrieksuitje
Als het gaat over net iets meer doen dan de klant verwacht dan kan ik iedereen Intersites aanbevelen, natuurlijk gaat het dan meer over Rolf en Nathan die alles in het werk stellen om niet alleen een mooie website te bouwen en die in de lucht te houden maar ook als mens eerlijk, betrouwbaar en de moeite waard zijn.

Vogelpension

Vogelpension
Intersites heeft voor vogelpension een fantastische website ontwikkeld. Uitstraling heel zakelijk/functioneel en tot in finesse gebouwd. Eenvoudig door ons te onderhouden en uit te breiden. Samenwerking verloopt vlot!

Ervaar InterSites

Wil je ook ervaren hoe het is om klant van InterSites te zijn? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn ook in de avonduren op afspraak beschikbaar. Heb je een voorkeur voor een persoonlijk gesprek of liever digitaal? Bij ons is beide mogelijk.

Heb je vragen, bel of mail gerust.
038-4603139 | info@intersites.nl
Heb je vragen, bel of mail gerust.
038-4603139 | info@intersites.nl